Történetünk

Viljar

Viljar [vil-jar]: Ősi norvég férfinév. Az erőt, szenvedélyt, bátorságot jelképezi, jelentése a kitartó harcos, aki nem hátrál meg sem a kudarc, sem a veszély elől.

Azért hoztunk létre a Viljar dizájn stúdiót, hogy olyan minőségi termékeket tervezzünk és állítsunk elő, amelyek egyszerre elegánsak és időtállóak.

Hiszünk benne, hogy a jó megjelenéshez és magabiztossághoz elengedhetetlen a kiegészítők tökéletes összhangja. Ezzel segítünk neked egy biztos alapot adni ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Közvetlenül neked

Hogyan tud a Viljar ilyen kiváló minőséget garantálni a gyári termékek árának akár a feléért? Kihagyjuk a felesleges költségeket, amelyeket a túlárazott luxusmárkák a drága kampányokra és a világméretű működésre fordítanak.

Közvetlenül neked
Megspóroljuk neked a kis- és nagykereskedők árrését. A termékeket közvetlenül a gyártótól egyenesen hozzád szállítjuk. A különbség így nem csak tapinthatóvá, de a pénztárcádon is érezhetővé válik.

Környezetvédelem

Bolygónk védelme kiemelt figyelmet kap a Viljarnál. A szállítást, logisztikát és termékcsomagolást oly módon alakítjuk ki, hogy az a lehető legkevesebb környezeti terheléssel járjon.
Környezetvédelem ikon
Alapanyagaink kiválasztásánál fontos szerepet játszik az állatok védelmének szem előtt tartása és a környezetszennyezés visszaszorítása.

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdésed van, írj vagy hívj! Elérsz minket emailben vagy telefonon:

Engem keress: Krizsán Csaba

Email: hello@viljar.hu

Telefon: +36303501145

Iroda: 1117 Budapest, Baranyai tér 14. [nem átvételi pont 🙁 ]

Számlaszám: Erste Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-83806061

Kollekciónk

Tekintsd meg legújabb kollekciónkat!

Viljar Limited Collection
Alapanyagok - Apple Watch 42mm

Válogatott alapanyagok

A legszebb, jól elkészített termékek mindig a kiváló alapanyagoknál kezdődnek.

Fenntarthatóság

Hiszünk abban, hogy megfelelő odafigyeléssel minimálisra lehet csökkenteni a környezetre gyakorolt károkat.

Valódi bőr

Kedvelt termékek