Lefagyott az Apple Watch-od? Így indítsd újra!

Ha úgy látod, hogy nem működik megfelelően az Apple Watch órád, vagy semmire nem reagál, akkor érdemes újraindítanod. Ha nem kapcsol be, tedd töltőre.

Az Apple Watch újraindítása

Ha úgy látod, hogy nem működik megfelelően az Apple Watch órád, vagy semmire nem reagál, akkor érdemes újraindítanod.

Ha az óra töltődik, akkor nem tudod újraindítani! Ezért első lépésként vedd le az órát a töltőről, majd kövesd az alábbi lépéseket.

  1. Tartsd nyomva az oldalsó gombot addig, amíg meg nem jelenik a Kikapcsolás feliratú csúszka.
  2. Húzd el a Kikapcsolás csúszkát balról jobbra, ekkor az óra kikapcsol.
  3. Miután kikapcsolódott, ismét tartsd lenyomva az oldalsó gombot, amíg az Apple embléma meg nem jelenik.

Hogyan kell újraindítani az Apple Watchot

Kényszerített újraindítás

Csak végső esetben indítsd ilyen módon újra a készüléket, kizárólag akkor, ha nem reagál a műveletekre! A kényszerített újraindítás a legvégső megoldás.

A kényszerített újraindításához legalább 10 másodpercig tartsd lenyomva egyszerre a Digital Crown-t és az oldalsó gombot, majd mindkettőt egyszerre engedd fel, amikor megjelenik az Apple embléma.

A watchOS frissítése közben soha ne indítsd újra az Apple Watch-ot! Miután megjelent az Apple embléma és a folyamatjelző kerék a Watch-on, ne nyúlj a készülékhez addig, amíg a frissítés be nem fejeződik.

Akkor is érdemes lehet újraindítani az órádat, ha azt veszed észre, hogy akadozik a képernyő, vagy éppen lassabban töltődnek be a programok, mint általában. A Viljar azt ajánlja, hogy egy gyors újraindítás a leghatásosabb megoldás ilyenkor, amellyel újraindul a watchOS operációs rendszer és ismét gyorsan fog futni az Apple Watch-od.

Viljar Limited Edition
Apple Watch szíj

Különleges valódi bőr óraszíj Series 5 4 3 2 1 modellekhez. A feltűnő, mégsem harsány színekkel könnyen a társaság középpontjába kerülhetsz. Szerezd meg, amíg a készlet tart!
Ezeket olvastad már?

Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebook-on
Megosztás itt: twitter
Megosztás Twitter-en
Megosztás itt: linkedin
Megosztás Linkdin-en
Megosztás itt: pinterest
Megosztás Pinterest-en

Hozzászólások